Общи условия

Общи условия

Bubakids.com е електронен магазин за онлайн търговия с бебешки и детски дрехи и артикули. Сайтът е собственост на Инпласт ПМ ЕООД, с адрес на регистрация гр. Кърджали, ул. Крайбрежна 17, ЕИК 203141321. Всеки регистриран или нерегистриран потребител, използващ сайта bubakids.com  се съгласява, че разбира общите условия, съгласен е с тях и ги приема.

Всички стоки в сайта са с включено ДДС. Доставката на продуктите не е включена в цената. Цената на достаката варира между 3 и 5 лева в зависимост от това дали ще бъде доставена до офис на Еконт или до адрес. За точна доставна цена моля проверете ТУК.

Пазаруване

За да закупите някои от нашите продукти не е задължително да сте регистрирани в сайта ни. Просто попълнете нужните данни – имена, адрес, телефон, email, за да можем да обработим и изпратим заявката ви.  След като сме получили вашата заявка НИЕ ще се свържем с вас, за да я потвърдите. Направени поръчки до 12 часа в делнични дни се изпращат още в същия ден и ще бъдат получени от вас на следващия ден.

Всеки регистриран потребител дава съгласието си да получава от нас рекламни съобщения на email адреса си, посочен в регистрацията, като рекламните съобщения ще са свързани само и изцяло с продуктите, които предлагаме.

Рекламация

Имате право да върнете стоките до 7 дни след покупка, като в случай на рекламация може да заменим продукта, да ви направим отбивка от цената или да ви възстановим цената на закупената стока. За да предявите рекламация трябва да са спазени следните условия:

Транспортните разходи за връщането на стоката или артикулите е за сметка на клиента.

Защита на личните данни

Онлайн  магазин bubakids.com  Ви гарантира, че личните данни, които сте въвели при регистрацията  ще бъдат използвани единствено за целите на поръчките и доставките. Информация на трети лица не се предоставя, с изключение на куриерските фирми, за да се финализира поръчката ви. Не носим отговорност, ако в следствие на противозаконни действия трети лица успеят да осъществят пробив в платформата на сайта ни.

"Инпласт ПМ" ЕООД си запазва правото да променя настоящите общи  условия по всяко време, без предварително известие, като всяко изменение ще бъде публикувано на тази страница. 

View Mobile / Standard